StoryEditorOCM
ShowbizJUBILARNI KONCERT

Rod Stewart zbog bolesti morao otkazati svoj 200. nastup u Las Vegasu: ‘Veselio sam se ovome. Žao mi je, slomljen sam‘

Piše M.K./JL
8. kolovoza 2024. - 17:56

Legendarni glazbenik Rod Stewart morao je otkazati svoj 200. nastup u Las Vegasu, samo nekoliko sati prije nego što je izašao na pozornicu. Razlog je taj što je dobio streptokoknu infekciju u grlu.

Rod je trebao izvesti svoj show "The Hits" u dvorani The Colosseum koja se nalazi u sklopu hotela Caesars Palace. Isti je show izvodio posljednjih 13 godina na istom mjestu. Ovo mu je ujedno trebao biti posljednji show koji je trebao izvesti u Colosseumu, piše Jutarnji.

Svojim je pratiteljima poručio da mu je jako žao. "Većina ljudi može raditi sa streptokokom, ali ja očito ne mogu. Potpuno sam slomljen. Veselio sam se ovom koncertu jako dugo. Žao mi je zbog neugodnosti koju je ovo izazvalo. Na svu sreću, vraćamo se 2025. i nadam se da se vidimo tamo."

Glazbenik je najavio da će se vratiti u Las Vegas u proljeće sljedeće godine. "Vegas, previše se zabavljam da bi ovo završilo tako da se vraćamo na bis", poručio je pa rekao da će u The Colosseumu nastupati od 12. do 22. ožujka te od 29. svibnja do 8. lipnja.

image
Kirsty Wigglesworth/Afp

Inače, Stewart je prije nekoliko mjeseci boravio u Hrvatskoj gdje se njegov sin Liam vjenčao s Nicole Artukovich. Ceremoniju su organizirali u Dubrovniku, a svi su se gosti, uključujući Roda, odlično zabavili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:53