StoryEditorOCM
ShowbizSTIŽE U ‘SUPERSTAR‘

Rozi će pred Severinom i Huljićem pokazati talent, mama joj je bila zvijezda 90-ih, pa nestala! ‘Bila sam emigrant...‘

Piše SCENA SD
25. rujna 2024. - 07:30

Djevojka je naslijedila pjevački dar od svoje poznate majke. Ella joj je najveća podrška i vjetar u leđa, ali status kćeri dance legende iz 90-ih mogao bi joj, smatra Rozi, i odmoći. Ipak, želji da se prijavi na drugu sezonu "Superstara" Rozi Etel Jantoš nije mogla odoljeti. 

image
RTL

"Dugo mi je trebalo da se odlučim prijaviti. Pjevačka natjecanja gledala sam od malih nogu, i to većinom uz baku koja je također bila pjevačica. Zadala sam sebi zadatak da prebrodim tremu, vidjet ćemo kako će sve proći", iskrena je mlada pjevačica Rozi Etel Jantoš. Njezina majka Ella Jantoš legendarno je ime hrvatskog dance, njena pjesma "Iza ponoći" bila je zaista megahit.


"Danas možda nisam kraljica scene, ali ja se dobro osjećam kao kraljica. Kraljica sam sebi, kraljica sam svom djetetu, sve si mislim da ću nešto ponovo napraviti kako se dobro osjećam. Možda da se dobije još jedna šansa ne bi bilo loše" - rekla je Ella prije pet godina u intervjuu koji je dala Ivani Nanut.

Na pitanje bi li danas nešto promijenila u odnosu na karijeru u 90-ima kad je, po vlastitom priznanju, "puno radila, a premalo zaradila", Ella Jantoš je odgovorila: "Išla bih ponovno u nadi da bih bila pametnija, da bih se bolje izborila. Možda bi ova pamet pripomogla".

Ella od glazbe nije mogla živjeti. U jednom trenutku jednostavno je nestala s glazbene scene, u međuvremenu je radila i kao konobarica te njegovateljica, i to u Engleskoj.

"Jesam, otišla sam, imala sam frku i otišla sam. Uvijek sam mislila da neću otići iz Hrvatske. Bilo me sram tamo raditi kao emigrant. Ali, ima posla, bolje su plaćeni ljudi. Promijenila sam mišljenje. Trebala sam ranije otići i dolaziti ovamo na godišnji", priznala je tada u razgovoru. 

Ellina kći Rozi Etel pohađa srednju školu te se bavi odbojkom, a u djetinjstvu je pohađala glazbenu školu.

image
RTL

"Dosad se nisam bavila pjevanjem, uvijek je to pjevanje bilo nekako meni za dušu. Mama je oduvijek najveća podrška oko svega, a pogotovo kad nešto volim, kao što je u ovom slučaju pjevanje. Pokojna baka je također bila podrška, poticala me na puno stvari, a njezin me duh vodi i kroz ovo novo iskustvo", priča ova mlada djevojka.

Rozi je spremna svoj talent pokazati u drugoj sezoni "Superstara", koji kreće u subotu, 28. rujna, pred slavnim žirijem - Severinom, Tončijem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković

Ella je na prijavu svoje kćeri na "Superstar" reagirala sjajno.

"Bila je iznenađena kad sam joj rekla da sam se prijavila, no u isto vrijeme bila je sretna i ponosna. Mamin savjet koji me uvijek motivira je ‘samo hrabro‘, uvijek govori da ostanem vjerna svojoj interpretaciji, jer je to nešto što publika uvijek cijeni".

image

Rozi Etel Jantoš s mamom Ellom

RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 07:32