StoryEditorOCM
Showbizal pacino

Slavni glumac iznenadio priznanjem: ‘Skoro sam umro zbog korone, doživio sam kliničku smrt...‘

Piše V.K./Jutarnji list
6. listopada 2024. - 14:24

Al Pacino (84) je nedavno otkrio kako se srušio u svom domu te skoro umro, a sve jer je bolovao od COVIDA-19 piše Page Six, prenosi Jutarnji list.

„Sjedio sam u svojoj kući i otišao sam na drugi svijet...nisam imao puls. Za nekoliko su minuta došla kola hitne pomoći, a u mojoj se dnevnoj sobi našlo oko šest bolničara i dva liječnika. Bili su odjeveni u nešto što je izgledalo poput svemirskih odijela“, započeo je glumac „Kuma“ svoju ispovijest za New York Times Magazine.

Dobitnik Oscara nastavlja te priznaje kako se onesvijestio nakon što je svojim zaposlenicima rekao da se osjeća neobično loše boreći se sa simptomima virusa koji su uključivali temperaturu i dehidraciju, no nije otkrio kada se točno nezgoda dogodila.

Napominje kako u svojim „posljednjim“ trenutcima nije na smrt gledao kao što je cijeli život mislio da će na nju gledati.

image

Al Pacino

Patrick T. Fallon/Afp

„Nisam ništa vidio pa čak ni bijelo svijetlo, tamo nije bilo ničega. Nikada nisam baš razmišljao o smrti, ali znate glumce dobro je reći da sam jednom umro. Što se događa kada nema više ničega?“, pitao se u intervjuu.

Osvrnuo se i na nov pogled odnosno perspektivu koju je o smrti stekao s godina kako je stario.

„Tako je kako je. Nisam tražio da umrem jednostavno se dogodilo i smrt jednostavno dođe, kao što jednostavno dođu i druge stvari u životu“, rekao je te nadodao kako mu utjehu pruža što će iza sebe ostaviti svoju djecu i veliki opus svojih dijela.

Pacino ima troje odrasle djece i jednogodišnjeg sina, Romana Pacina, kojeg je dočekao sa svojom sada 30-godišnjom djevojkom, Noor Alfallah, u lipnju 2023. Kći Julie Marie dijeli s bivšom djevojkom Jan Tarrant, a blizance Antona i Oliviju s Beverly D’Angelo, s kojom je hodao između 1997. i 2003. godine. Pacino svoju ulogu oca shvaća prilično ozbiljno i rekao je Guardianu 2015. da svoje vrijeme dijeli između istočne i zapadne obale SAD-a kako bi bio najodgovorniji mogući tata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 14:25