StoryEditorOCM
Showbiznasljednica šušnjare

Splitom kruže glasine da je Lorena nova pjevačica Magazina, evo što mlada pjevačica iz Mravinaca kaže o tome

Piše Scena SD
5. rujna 2024. - 22:36

U posljednje vrijeme Splitom sve više kruže priče kako će u kultnoj grupi Magazin Andreu Šušnjaru naslijediti mlada pjevačica iz Mravinaca Lorena Bućan.

O svojoj karijeri, budućim planovima, kao i mogućem pridruživanju Magazinu, Lorena je progovorila za Index.

"Klasika kod glasina i priča od medija, uvijek znaju bolje od osobe o kojoj se priča. Ja ostajem Lorena, ne prekidam ovaj put kojim sam krenula", rekla je Lorena.

image

Lorena Bućan

John Pavlish

Kada je riječ o njezinoj ljubavi prema grupi Magazin, Lorena priznaje da joj je najdraža pjesma Istanbul, za koju veže posebne uspomene iz djetinjstva.

"Moja mama je imala CD s hitovima Magazina, a ta pjesma mi je od prvog slušanja ostala u uhu kad sam bila mala. Ne samo što pjesma zvuči ludilo, veže me malo i za djetinjstvo i specifične uspomene vožnji autom", prisjeća se.

Iako joj je teško izabrati najdražu eru Magazina, Loreni je era Jelene Rozge najbliža srcu zbog brojnih pjesama koje voli pjevati.

Ovog ljeta pjevačica je na Melodijama Jadrana predstavila novu pjesmu Melem koja je mnoge podsjetila na hitove grupe Magazin iz doba s Jelenom Rozgom.

Publika je za nju čula 2018. godine u RTL-ovom talent showu Zvijezde, gdje je zauzela treće mjesto. Godinu dana kasnije, na Dori 2019., osvojila je drugo mjesto s pjesmom Tower of Babylon. Uspoređuju je s Doris Dragović, a pjesme joj piše bračni par Huljić, koji ju je uzeo pod svoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 19:16