StoryEditorOCM
ShowbizGLAZBA

Tri kćeri slavnoga pjevača Tima McGrawa ne žele surađivati s njim, ali pjevat će s mamom Faith Hill

Piše SCENA SD
4. kolovoza 2023. - 12:20

Mnogi bi željeli snimiti pjesmu sa slavnim Timom McGrawom (56), ali osobe s kojima bi on želio surađivati - odbile su ga.  Tim bi želio snimiti pjesmu sa suprugom i svoje tri kćerke.

"Volio bih da zajedno nas petero otpjevamo pjesmu. Stalno pričam o tome i kćerke kažu: ‘Ne pjevam s tobom, tata‘", otkrio je 56-godišnji McGraw u nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight. "Pjevat će s mamom, [Faith Hill], jer vjerojatno nisam u rangu s ostalima. Ja sam najgori pjevač u obitelji."

image

Tim McGraw i Faith Hill snimljeni 2022.

Patrick T. Fallon/Afp

McGraw i Faith Hill (55) vjenčali su se 1996. godine i dobili svoje kćeri Gracie (26), Maggie (24) i Audrey (21). "One nas nadahnjuju na toliko načina", rekao je Tim o svojoj djeci.

Gracie, Maggie i Audrey naslijedile su glazbeni talent svojih roditelja. U kolovozu 2019. godine Gracie je pokazala svoje impresivne vokalne mogućnosti na tatinom Instagramu dok je pjevala pjesmu Barbre Streisand i Barryja Gibba "What Kind of Fool".

Maggie je pjevačica benda "Sister Supply". Audrey također dijeli obrade pjesama putem Instagrama i objavila je svoju izvedbu pjesme Georgea Jonesa "Beneath Still Waters" u svibnju.

Dok njegova djeca ne pristanu na suradnju, McGraw je rekao za Entertainment Tonight da će raditi više projekata sa suprugom. Osim višestrukih dueta i zajedničkih koncertnih turneja tijekom godina, par je glumio muža i ženu u seriji  "Yellowstone".

image

Tim McGraw i Faith Hill snimljeni 2015.

Mark Ralston/Afp

Međutim, kada je riječ o pjevanju, McGraw je rekao  da je njegova supruga "eksponencijalno bolja", ističući: "Po mom mišljenju, ona je jedna od najboljih pjevačica na svijetu."

McGraw je objasnio i da je Faith velika obožavateljica njegovog novog albuma, "Standing Room Only", koji izlazi 25. kolovoza. "Tjera me da ga stalno pjevam kod kuće. Stvarno joj se sviđa."

McGraw će svoj novi album promovirati na turneju 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 06:19