StoryEditorOCM
ShowbizPetra Meštrić

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ smršavila i pozirala u bikiniju: pohvale pljušte, ‘dr. Komad‘, ‘Top si‘...

Piše L.G./JL
17. rujna 2024. - 19:34

Zgodna liječnica iz "Braka na prvu", Petra Meštrić pozirala je u kupaćem kostimu pored bazena pa dala do znanja da ljeto još nije gotovo. Zavidna i zategnuta figura u prvom su planu snimki koje imaju preko 2700 oznaka sviđanja.

"Meni još ljeto nije gotovo, a kako ste vi?", upitala je Petra na Instagramu uz vruće snimke uživanja na Pelješcu gdje su se odmah zaredali komentari u kojima se hvalio Petrin izgled. "Izgledaš prekrasno, draga Petra, kako?", "Dr. Komad", "Top si", "Lijepa i zgodna", "Dobra linija", neke su od reakcija koje se mogu pročitati uz mnoštvo "vatrica", piše Jutarnji.

Inače, Petra je nakon sudjelovanja u showu "Brak na prvu" odlučila smršavjeti. "Tada mi se sve u životu posložilo i bilo je vrijeme da poradim i na tjelesnoj težini, točnije, da izgubim to što sam smatrala da je višak.

U vrijeme snimanja ja sam bila u svojoj najdebljoj fazi, imala sam 74 kilograma. Moram napomenuti da ja uopće nisam shvaćala koliko je to kilograma i kako to na meni izgleda...Taj klik mi se najviše dogodio kada sam se vidjela na televiziji i sada ću reći, naravno, da su me i negativni komentari naveli na razmišljanje", kazala je ranije Petra za Jutarnji.

"Osim toga, na mršavljenje me navelo i to što sam imala dosta nezdrave navike. Ja sam zapravo sve svoje neke tuge, frustracije, kada mi je bilo teško u životu, liječila hranom. Bilo mi je lakše učiti kad sam više jela, za svaki uspjeh sam se nagradila hranom.

Budući da ne pušim, ne pijem, nemam baš neke ovisnosti osim Instagrama i društvenih mreža, hrana mi je bila kao nekakva vrsta utjehe. Samim time što sam i pacijentima govorila: ‘Čujte ovo vam nije zdravo, ovo vam nije dobro‘, nekako bih se osjećala licemjerno da sada i sama ne radim na prehrani i zdravom životu, a to propagiram", dodala je.

Priznala je da joj je za mršavljenje najefikasnije bilo treniranje i zdrava prehrana. Poznato je da Petra trenira nekoliko puta tjedno s kolegom Stefanom iz "Braka na prvu".

"Jako mi je bitan trening i bitno mi je da vježbam sa Stefanom, zato jer mislim da se ne bih baš dobro snašla sama u teretani. Stefan meni osmisli treninge i sa mnom je sat, dva kada se održava trening. Vodi me, radimo jedan na jedan kroz privatne treninge u teretani dva do tri puta tjedno", kazala je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 19:41