StoryEditorOCM
Šuška sešokirala izjavom

Novinarka tvrdi da zna tko je krivac za odlazak Meghan Markle i Harryja iz Engleske: ‘Oni su ih potjerali!‘

Piše Marija Pavić/Jutarnji list
15. listopada 2024. - 19:55

Britanska novinarka Nina Myskow razgovarala je s urednikom Neilom Wallisom o odnosu kraljevske obitelji i Meghan Markle te je tvrdila da su kraljevska obitelj i britanski mediji prisilili Meghan da napusti Veliku Britaniju, prenosi The Mirror. Kao što znamo, Meghan i Harry odstupili su od kraljevskih dužnosti početkom 2020. godine pa se preselili u SAD sa svojim sinom Archiejem, a zatim godinu kasnije dobili i kćer Lilibet, piše Jutarnji list.

"Kraljevska obitelj i britanski mediji protjerali su Meghan Markle iz ove zemlje. Kad su ona i Harry stigli na scenu odmah su postali, uz kraljicu, najpopularniji, postali su čarobni za britansku javnost. Problem s tim scenarijem je taj što imamo Williama i Kate koji su broj jedan", kazala je Myskow.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia

No, voditelj Mark Dolan usprotivio se tom razmišljanju ističući negativne stvari koje su napravili Meghan i Harry. "William i Kate nisu napravili nijedan podcast, nisu napravili nijednu knjigu, nisu radili dokumentarne filmove koji bi loše utjecali na obitelj", kazao je pa se onda nadovezao i Wallis.

"Problem koji imamo s Nininim argumentima je to što zaboravlja gdje je radila. Jedna od velikih zabluda u koju su Harry i Meghan vjerovali jest ta da Palača diktira britanskim medijima kako izvještavati o njima. To je glupo i znate to," odgovorio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 19:56