StoryEditorOCM
TV&RealityPOSRNULA ZVIJEZDA

Pamtimo je kao seksi zvijezdu ‘Melrose Placea‘, no sad izgleda sasvim drugačije: Iza nje su godine ovisnosti o alkoholu

Piše I. P.
14. rujna 2024. - 19:02

Američka glumica, zvijezda hit serije iz devedesetih "Melrose Place" Heather Locklear snimljena je u Kaliforniji dok je izlazila iz pedikerskog salona. 

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekad fatalna Amanda iz serije danas je neprepoznatljiva. Kosa joj je razbarušena, odnosno bolje rečeno nepočešljana, lice podbuhlo i natečeno od prekomjernih doza Botoksa, a pažnju fotoreportera privukla je i posjekotina na nozi. 

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica se godinama borila s ovisnošću o alkoholu. U naletu bijesa pretukla je svog zaručnika Chrisa Heissera. Pokušala mu je čak i odgristi nos, pisali su strani mediji.

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jednom prilikom je uhićena i nakon što se autom  zabila u stup električne rasvjete u blizini svoje kuće, a u njezinu automobilu pronađena je boca alkohola.

Doživjela je živčani slom te je 2018. uhićena kad je istukla dečka i napala tri policajca, nakon čega je završila na psihijatriji. 

Od 1986. do 1993. bila je udana za bubnjara Mötley Crüea, Tommyja Leeja, koji se kasnije vjenčao s Pamelom Anderson. Godinu poslije, 1994. udala se za gitarista Bon Jovija, Richieja Samboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 11:43