StoryEditorOCM
TV&RealityU DOBRU I ZLU

Počelo snimanje nove dramske serije s impresivnim ansamblom glumačkih imena, na male ekrane stiže već ove jeseni

Piše SCENA SD
22. lipnja 2024. - 07:30

Uz planirano snimanje novih nastavaka kultnih ‘‘Kumova‘‘, Nova TV krenula je sa snimanjem nove dramske serije -  ‘‘U dobru i zlu‘‘. Po prvi put, jedna televizijska kuća istovremeno će snimati i producirati dvije velike dnevne dramske serije. Produkcija serije je započela, i to na raznim lokacijama u Zagrebu. Po prvi puta snimanje serije bit će i u novim studijskim prostorima na adresi Nove TV, pa će se tako većina interijera snimati na setovima koji se protežu na više od 2000 m2. 

image

Serija "U dobru i zlu"

Press Nova Tv/
image

Serija "U dobru i zlu"

Press Nova Tv/

Iz kreativnog pera autorice Nataše Buljan, glavne scenaristice Dee Matas, scenarista  Miljana Ivezića i Tomislava Hrpke, kreativnog producenta Davida Kapca te pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Tomislava Rukavine, Darka Drinovca i Roberta Orhela nastaje novi jesenski adut Nove TV, priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

image

Serija "U dobru i zlu"

Press Nova Tv/

Nova serija ‘U dobru i zlu‘ donosi žanrovski drugačiji pristup, ističući se kao emotivna drama koja će dotaknuti srca gledatelja. Uzbudljiva radnja isprepletena je brojnim intrigama, tajnama i emotivnim zapletima. Uz Filipa Juričića u glavnoj ulozi, koji utjelovljuje uspješnog poslovnog čovjeka koji odlučuje otkriti tajnu koju je čuvao više od dvadeset godina, u ovom izvanrednom projektu naći će se i impresivan ansambl sjajnih glumačkih imena kao što su Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Ksenija Pajić, Žarko Radić, Enes Vejzović, Katarina Baban, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Martina Stjepanović, Jelena Miholjević, Toma Medvešek, Lana Ujević, Igor Kovač, Tanja Smoje i mnogi drugi.

image

Serija "U dobru i zlu"

Press Nova Tv/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 07:32