StoryEditorOCM
TV&Realityhladnokrvni harry

Reporter BBC-ja opljačkan tijekom javljanja uživo, njegova reakcija izazvala lavinu komentara gledatelja

Piše mozaik sd
3. studenog 2023. - 08:18

Novinar i reporter BBC-ja Harry Low opljačkan je tijekom nedavnog javljanja uživo s ulica Londona, no njegova reakcija mnoge je iznenadila.

Naime, reporter Low je taman bio uključen u program i izvještavao iz gradskog predjela Mortlake o jakoj kiši i poplavama koje su zahvatile London u ponedjeljak, gdje je u jednom od londonskih naselja lopov odlučio da ukrade njegovu torbu, prenosi klix.ba.

No, njegove kolege i ljudi koji su gledali prijenos vijesti nisu to shvatili sve dok se Harry Low ni sam nije oglasio na svom Twitter profilu.

"Prvi put u karijeri sinoć torba mi je ukradena na pola prijenosa uživo", napisao je Low u objavi na Twitteru.

Pljačka se dogodila u trenutku kada su pušteni unaprijed snimljeni materijali, a Low je razgovarao s jednim od svojih sagovornika. Ubrzo nakon toga, ponovo je uslijedilo uključivanje u program, a gledatelji su mogli tek primijetiti da je Low smiren ostao smiren i nastavio raditi svoj posao, čime je pokazao da se radi o velikom profesionalcu.

Krađa ipak nije bila snimljena kamerom i Low nije otkrio što se nalazilo u torbi. 

"Bravo za profesionalnost", "Vi ste apsolutni profesionalac. To je ipak grozno, žao mi je što vam se to dogodilo", Svaka čast", "Uvijek sam se pitala što se događa tijekom prijenosa uživo", "Žao mi je. Nadam se da nije bilo ništa važno u torbi", "Da se meni ovo dogodilo, ne bih mogla ostati profesionalna", bili su samo neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 07:07