StoryEditorOCM
TV&RealityNEZABORAVNA JE

‘Stvarno, je l‘ nije više sramota?!‘ Sjećate li se Splićanke Steffani iz BB-a i seksa s Ervinom? Fanovi je ‘drže živom‘

Piše SCENA SD
18. rujna 2024. - 09:52

Posljednji regionalni Big Brother pred hrvatske tv gledatelje donio je likove kojih se mnogi, i danas, s puno simpatija sjećaju.

Jedan od njih je i fitness trener Ervin Mujaković, koji je u analima reality programa ostao trajno zabilježen kao protagonist vruće seks avanture sa Splićankom Steffani Banić, koja se također natjecala u showu.

"Jeste završili? Stvarno, je l‘ nije više sramota? Stvarno ste pretjerali, svi smo izašli! Hoćete svi da se jeb*mo, a vi da gledate? Čekajte da zaspimo, pa radite. Po cijeli dan ništa ne rade, po cijelu noć je*e" - prigovorila im je u jednom trenu burno Rada Vasić kad joj je, kao i svima ostalima u spavaonici, dozlogrdio Steffanin i Ervinov živahni seksualni život. Steffani se Radi i društvu ispričala.

Vatrene noći s Ervinom su nakon nekog vremena prestale, a on se ludo zaljubio u Barbaru Šegetin, s kojom nije imao sreće. Prošle godine se pisalo kako je Ervin godinama u sretnoj ljubavnoj vezi s bivšom Miss Slovenije, koja je ostvarila uspješnu karijeru u svijetu kozmetike i njege lica.

A gdje je i što radi njegova nekadašnja reality partnerica Steffani? Splićanke bez dlake na jeziku mnogi se sjećaju sa simpatijama i naklonošću.

"Umorna sam i samo se želim dobro naspavati. Najsretnija bih bila da mogu dva tjedna odspavati u komadu! Svjesna sam da sam došla doma, ali još uvijek mi je čudan osjećaj, kao da ne znam gdje sam! Nevjerojatno je smiješno ležati doma u krevetu i gledati Big Brother..." - komentirala je 2015., nakon izlaska iz showa. 

Koliko god često bila neumjerena u mnogočemu, njezina nepokolebljiva iskrenost našla je put do srca gledatelja.

Steffani više nije aktivna na društvenim mrežama, gdje ju je nekad pratio ozbiljan broj ljudi, ili objavljuje pod pseudonimom.

No fanovi je nisu zaboravili, dapače. Oni održavaju njezinu stranicu steffanibanicfanpage, s koje nije dopušteno preuzimati fotografije, ali na njoj se možete prisjetiti temperamentne Splićanke iz svih faza.

Kao i u našoj fotogaleriji:

image

Steffani Banić

RTL
image

Steffani Banić na splitskoj Rivi s majkom Katjom

Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 10:55