StoryEditorOCM
TV&RealityU POTRAZI ZA SREĆOM

Vivien iz ‘Ljubav je na selu‘ doživjela užas dok je bila u ranijem showu: Ubijen mi je brat student. Nađen u potoku...

Piše SCENA SD
25. rujna 2024. - 21:13

Ljubiteljima reality emisija poznato je ime Vivien Kurtović. Naime, Novosađanka koju trenutno gledamo u novoj sezoni RTL-ova showa “Ljubav je na selu” prošle je godine svoju sreću okušala i u glazbenom natjecanju “Superstar” na istoj televiziji.

Svojedobno je sudjelovala i u kontroverznom srpskom realityju “Elita”, a nakon izbacivanja iz istog, progovorila je o tragediji koja je zadesila njezinu obitelj, piše zagreb.info.

Naime, Vivien je tada saznala da joj je brat Kevin, koji je studirao u inozemstvu, ubijen.

"Ja sam tada bila u ‘Eliti‘. Kevin je bio najbolji student medicine u Lausanni u Švicarskoj i bio je s nekom djevojkom koja se nije pojavila te noći, a bilo je neko studentsko okupljanje. Našli su ga mrtvog, skrivaju se dokazi... Mi sad to istražujemo, mislimo da je neka sekta u pitanju, tko zna što je. Bila sam jako bliska s njim, on nije imao društvene mreže.

Pronađen je bez svijesti, u malom potoku bez majice, bos. Telefon mu je prestao biti aktivan, a studenti su davali različite informacije, da se prikrije točno vrijeme smrti. Dosta se isticao, studirao na državnom fakultetu medicinu... Sumnjamo na ubojstvo, jer nemoguće, nije se ni drogirao, niti pio da bi se predozirao. Istraga traje i dalje tamo. Nadam se da će se i Interpol uključiti, jer je imao dvojno državljanstvo. Ozbiljna priča je u pitanju", ispričala je tada Vivien Kurtović.

U aktualnu sezonu showa u Hrvatskoj, "Ljubav je na selu", inače, Vivien je došla kako bi osvojila farmera Tonija, a na spoju na kojem se pojavila kao njegova zlatna djevojka, ostavila je i više nego dobar dojam.

image

Vivien se prošle godine okušala i u RTL-ovom ‘Superstaru‘

RTL

Vivien, inače, studira pravo, a završila je i srednju glazbenu školu, pa je prošle godine u "Superstaru" pokušala ostaviti dojam na žiri pjevajući "Nah Neh Nah" od Vaya Con Dios, te je svirala violinu. Na pozornici je i zaplesala. 

"Samo ti se žurilo da to odradiš. Nigdje u tome nije bilo spontanosti. Nedostaje ekspresije, jednostavno si odradila" - nije ipak bio zadovoljan Tonči Huljić

SNIMKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 21:49