StoryEditorOCM
TV&Realitytreća sezona

Vruće scene učinile svoje: ‘Bridgerton 3‘ upao na ‘all time‘ listu najgledanijih Netflix serija, izgurao ‘Baby Reindeer‘

Piše Marko Njegić
5. srpnja 2024. - 07:00

”Bridgerton 3” je novi član top-ten liste Netflixovih najgledanijih serija svih vremena na engleskom jeziku. Treća sezona ”Bridgertona” upala je na deseto mjesto liste i izgurala ”Baby Reindeer” s te pozicije.

Na taj način ”Bridgerton 3” se pridružio ”Bridgertonu 1&2” na Netflixovoj serijskoj ”all time” listi i potvrdio seriju kreatorice/producentice Shonde Rhimes kao najpopularniju na toj platformi, pravi popkulturni fenomen.

Nijedna serija nije zastupljena s tri sezone u prvih deset mjesta liste, najviše ”Stranger Things” s dvije. Drugi ”Bridgerton” je na devetom mjestu, a prvi na četvrtom.

image

Scena seksa Nicole Coughlan i Lukea Newtona

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/Planet/Profimedia

Sami vrh liste drži ”Wednesday”, iza nje je ”Stranger Things 4”, treće mjesto je okupirao ”Dahmer – Monstrum: priča o Jeffreyju Dahmeru”, peti je ”Damin gambit”, šesti ”Noćni agent”, sedma je serija ”Ako me prevariš”, a osma ”Stranger Things 3”.

Uspjeh ”Bridgertona” treba prepisati vrućim scenama i popularnošću knjiga Julije Quinn po kojima su serije nastale, a treća sezona je imala i nikad veću promotivnu kampanju. Quinn je napisala ukupno osam knjiga. Rhimes najavljuje još barem tri, ako ne i četiri sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 12:01