StoryEditorOCM
Zvijezde onlineČVRSTO ODLUČILA

Bivša supruga Ralfa Schumachera izbrisala je svoj račun na erotskoj platformi OnlyFans, sada objašnjava zašto

Piše MOZAIK SD
28. kolovoza 2024. - 19:32

Cora Schumacher (47)  iznenadila je sve: bivša supruga Ralfa Schumachera (49) izbrisala je svoj račun na erotskoj platformi OnlyFans. "OnlyFans mi je možda dao potrebno samopotvrđivanje na nekoliko mjeseci, što mi je toliko trebalo, pogotovo u to vrijeme. Međutim, odlučila sam potpuno ugasiti račun jer se više ne želim definirati svojim izgledom ili biti svedena na njega", objasnila je 47-godišnjakinja u svojoj Instagram priči.

Bivša Schumacherova žena objavila fotke na OnlyFansu: ‘Pa zašto ne bih pokazivala ovo tijelo!‘

Cora je prošle godine iznenadila vlastitim računom na OnlyFansu. Svojim snimkama ostvarila je veliku prodaju. "Sada je zapravo zarađeno gotovo 10.000 eura u nešto više od 24 sata", otkrila je njemačkom RTL-u na početku rada. Pratitelji su morali platiti oko 30 eura za pretplatu na Corin račun.

image

Ralf Schumacher, partner i bivša supruga Cora

Screenshpot Instagram/

Njezin odlazak s OnlyFansa dolazi usred njezinih svađa s bivšim suprugom Ralfom Schumacherom. Okidač je bio intervju Core Schumacher u Spiegelu, u kojem je prvi put progovorila o objavi svog bivšeg supruga. Bivši vozač utrka objavio je svoju vezu s muškarcem putem Instagrama u srpnju.

Ispovijest bivše supruge Ralfa Schumachera koji je objavio da je homoseksualac: ‘Tim priznanjem mi je zabio nož u srce‘

Cora je za vijest saznala "kao i ostatak Njemačke" - iz medija. Izjava za koju Ralf Schumacher tvrdi da nije istinita. Oboje su na svojim stranicama na društvenim mrežama objavili privatnu povijest razgovora koja je trebala poduprijeti njihove izjave.

Čini se da se Cora sada želi sve više distancirati od imena Schumacher. Prošle subote se u jednom showu predstavlia kao Cora Brinkmann.

image

Cora Schumacher

Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 01:35