StoryEditorOCM
Zvijezde onlineobjasnila sve

Gdje završava hrana nakon natjecanja? Bivša natjecateljica iz MasterChefa odgovorila na pitanje koje sve zanima

Piše MOZAIK SD
20. studenog 2023. - 22:04

Bivša natjecateljica MasterChefa i TikTokerica Meri Goldašić na svojim je društvenim mrežama odgovorila na pitanje koje je zanimalo brojne pratitelje, objasnila je gdje ide neiskorištena hrana u natjecanju.

Poznata hrvatska TikTokerica i bivša natjecateljica MasterChefa Meri Goldašić objavila je zanimljiv videozapis kojim je objasnila jednu važnu stvar.

Naime, Meri je dobila puno pitanja na temu hrane u natjecanju i otkrila da ju je puno pratitelja pitalo gdje završi hrana koja ostane, a ona je odlučila sve objasniti jer je vidjela puno komentara s predrasudama o postupanju prema hrani.

‘Ide na dvije strane‘

‘‘Iako ste mislili da se to baca jer je to televizija, vjerojatno mislite da oni bacaju kile i kile mesa i ribe na dnevnoj bazi, ali ja vam moram reći da to ide na dvije strane‘‘, rekla je na početku pa nastavila:

‘‘Dakle, imamo kantinu na Novoj TV gdje se kuha ručak za natjecatelje i ljude koji rade na MasterChefu i jedan dio hrane ide tu, a drugi dio namirnica ide u vilu.

Sve što ne iskoristimo mi pojedemo u slobodno vrijeme, imali smo smočnicu i frižidere u vili i to smo pojeli.

Štoviše, ne da nismo smjeli bacati nego smo morali i odvajati tu hranu tako da smo stvarno morali paziti što radimo s njom, ali najvažnije je da se hrana ne baca!‘‘ naglasila je nekoliko puta.

Društvene mreže prve

Meri na TikToku prati više od 100 tisuća ljudi, a osim smiješnog sadržaja objavljuje i videe u kojima kuha. Evo i što bi odabrala kad bi morala birati između društvenih mreža i kuhanja.

"Kad bi baš morala odabrati, birala bih društvene mreže. Volim kuhati, ali imam i drugih interesa i još mnogo stvari koje mogu ponuditi ljudima koji me prate. Kuhinja i društvene mreže idu savršeno jedno s drugim jer bez dobrog marketinga nema ni prodaje.

Danas svaki bolji ugostiteljski objekt drži do svog imidža na društvenim mrežama jer su se navike ljudi napretkom tehnologije promijenile. Svi volimo prije odlaska na novo mjesto proviriti na Instagram i vidjeti fotografije drugih ljudi na toj lokaciji, stoga je uvijek bolje neko vrijeme u danu posvetiti i društvenim mrežama ako ste vlasnik ili vlasnica restorana", otkrila nam je Meri nakon odlaska iz MasterChefa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 05:38