StoryEditorOCM
Zvijezde onlineEMOTIVAN TRENUTAK

‘Iz zatvora sam dobivala pisma, ali ovo‘: Marijana Batinić jedva suspregnula suze, ovo nikad nije doživjela na poslu

Piše I. P.
14. rujna 2024. - 18:23

Splićanka Marijana Batinić voditeljica je RTL-ove emisije "Život na vagi", čija se trenutačno prikazuje osma sezona. 

Ove sezone doživjela je ono što dosad u emisiji nikada nije. Naime, kandidat Esmir Silajdžija voditeljici je odlučio napisati pjesmu pod nazivom ‘Lijepa mala Marijana‘, zbog koje ona nije mogla sakriti oduševljenje, piše Story.hr.

‘Kad na vagu hoćes stati, Marijana tebe prati. Marijana sve nas vaga, zato nam je svima draga. Lijepog stava, vitkog tijela, prelijepa je ona cijela. Prelijepa je čak u duši, raspoloži koga guši...‘, pjesmica je koju je Esmir napisao za Marijanu.

‘Ajme majko mila. Toliko emisija, osam sezona ‘Ljubav je na selu‘, nikad nisam dobila ovakvo pismo. A iz zatvora sam dobivala pisma. Znači ovo je...‘, rekla je šokirana Marijana, a zatim je svoju sreću podijelila i na društvenim mrežama. 

‘Više od 25 godina radim na televiziji i volim svoj posao, ali postoje ti neki trenuci zbog kojih mi je srce ispunjeno na poseban način. Nama koji radimo ‘Život na vagi‘ taj projekt nije samo posao, već i prilika da budemo dio nečije transformacije, podrška na putu prema boljoj verziji sebe. Hvala Esmiru što me počastio ovom pjesmicom - ovakvi trenuci ostaju urezani u srcu zauvijek‘, poručila je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 18:24