StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRADNO ljeto

Lidija Bačić Lile uskočila u kupaći kostim između nastupa: ‘Malo sam se odmarala u mom Splitu i Dalmaciji‘

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 12:43

Mnogi pjevači tijekom ljeta imaju gaže, pa je tako i Splićanka Lidija Bačić Lile provela radno ljeto nastupajući u raznim mjestima. Sada se popularna pjevačica javila na društvenim mrežama objavivši kako je imala već preko 30 nastupa, a da koncertima nije kraj.

image

Koncert Lidije Bačić na Stanarskoj fešti Kraljice mira

Jure Mišković/Cropix

Nakon velikog koncerta u Zadru, nastupila je na više koncerata u Istri i Sloveniji gdje se skupio veliki broj obožavatelja. 

Između koncerata uspjela je uskočiti u kupaći kostim i odmoriti se malo u Splitu i Dalmaciji prije nastavka turneje.

Fotografija Lile objavljena na Instagramu oduševila je sve, a najvjerniji obožavatelji uputili su joj mnogobrojne pohvale za pjevanje, ali i za njezin izgled.

Lile je redovna je gošća CMC festivala u Vodicama, a ove godine predstavila je čak dvije nove pjesme, ‘‘Gram ljubavi‘‘ te duet s Draženom Zečićem ‘‘Nemam više ni snage ni volje‘‘. Za duet su dobili i nagradu za najbolju pjesmu CMC festivala 2024. po izboru Udruge Jadranskih radija.

Nedavno je za Dnevnik.hr Lidija otkrila kako se opušta kad ne radi.

‘‘Ja sam onaj baš dalmatinski tip, kad ništa ne radim onda se teško dižem ujutro, prvo moram doć sebi u krevetu, pa malo skrolam društvene mreže, vijesti, onda tek ustajem pa dok ja ustanem popijem kavu, ta kava traje i traje… To su moji dani kad nema nikakvih obveza, malo šetnja, kupanje, zimi šetnja sa psom i tako se najbolje opuštam.‘‘

image

Koncert Lidije Bačić na Stanarskoj fešti Kraljice mira

Jure Mišković/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 12:45