StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNIJE MU USPJELO

Mužu Blanke Vlašić live javljanje iz hotelske sobe pokvario par ženskih nogu na krevetu! Pokušao ih je skriti, ali....

Piše SCENA SD
22. lipnja 2024. - 21:09

Suprug Blanke Vlašić, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, koji trenutno iz Kölna izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu, javio se uživo, iz hotelske sobe, uoči utakmice između Belgije i Rumunjske, dok se u pozadini vidi par ženskih nogu na krevetu.

Kad je shvatio da se vide noge, novinar ih je pokušao sakriti približavajući šalicu kave kameri, ali bezuspješno. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio komentirati situaciju, piše Index.

Potom je podijelio Instagram story jednog kulturnog centra u kojem se gledao njegov intervju, a noge je prekrio emotikonom srca. Objavu možete pogledati OVDJE.

image
Ruben Van Gucht Instagram screenshot

Podsjetimo, iako se nije znalo ni da je u vezi, Blanka se za Rubena udala 26. svibnja 2022., a objavila je to, kao i vijest o trudnoći u emotivnoj poruci na Instagramu uz nekoliko fotografija s vjenčanja. Blanka i Ruben postali su roditelji 8. studenog iste godine, a Mondo je rođen točno na mamin 39. rođendan.

Dragocjene zajedničke trenutke Blanka i Ruben često diijele sa svojim pratiteljima na Instagramu poput videa iz restorana pored mora kao i večernju šetnju po Sustipanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 21:43