StoryEditorOCM

Na sinoćnom koncertu Adele se našalila na račun australske olimpijke, mnogi smatraju da je pjevačica pretjerala

Piše SCENA SD
11. kolovoza 2024. - 14:18

Britanska pjevačica Adele (36) ovih dana nastupa na deset koncerata u glavnom gradu Bavarske.

Na nastupu 10. kolovoza, Adele je odvojila vrijeme da kaže nekoliko riječi o viralnom olimpijskom plesu australske natjecateljice Raygun (36). Sudionica je na igrama skrenula pozornost na sebe neobičnom breakdance izvedbom. Tijekom natjecanja čudno se valjala po podu, a pokreti su joj podsjećali na klokana, što su primijetili gledatelji na društvenim mrežama.

@maj0theperson Adele going on about the australian breakdancer for over 1 minute was so unserious (she said it was the best thing about the olympics) ? #adele #adeleinmunich#adeleconcert #australian #olympics #breakdance #concert #viral #fyp #foryou #fürdich #foryoupage #fyp ♬ original sound - m a j a

"Mislim da je to najbolja stvar koja se dogodila na Olimpijskim igrama u posljednje vrijeme", rekla je Adele s pomalo sarkastičnim prizvukom. Ona i njezini prijatelji zabavljali su se videom cijeli dan. "Ako ovo još niste vidjeli, učinite to", pozvala je Adele svoju publiku.

U međuvremenu, Adelina reakcija na olimpijku nailazi na podijeljena mišljenja na TikToku. Dok neki obožavatelji razumiju zabavu, drugi smatraju da su izreke 36-godišnjaka preoštre: "Jadna žena. Svi je ismijavaju", piše jedan korisnik. "To je stvarno neprijateljsko, Adele", ljuti se drugi korisnik TikToka. Neki obožavatelji čak optužuju Adele da je jednostavno "sumnjiva" u svom ponašanju prema Raygun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 11:07