StoryEditorOCM

Pjevača Slobu Radanovića popljuvali: ‘Glumi moralnu veličinu, a imao intimne odnose s ljubavnicom u kokošinjcu!‘

Piše SCENA SD
28. veljače 2024. - 18:21

Srpski pop-folk pjevač i tekstopisac Sloba Radanović, poznat po glazbenom natjecanju "Pinkove zvijezde", a najpoznatiji po učešću u prvoj sezoni reality programa "Zadruga", nakon srpskog natjecanja za izbor pjesme za Eurosong oglasio se na društvenim mrežama.

Pjevač je  pružio podršku pjevačici Anđeli Ignjatović Breskvici poslije ulaska u finale "Pjesme za Euroviziju". Slobo je uz video Anđeline objavio:

image

Instagram Story Slobe Radanovića

Screenshot Instagram

"Ako ona ne ode, ovo će biti najveća nepravda na svijetu. Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svijetu motikom dočekaju."

Slobu Radanovića su pojedini pratitelji X-a (nekadašnjeg Twittera) osudili zbog negativnih komentara na račun sudionika, a najviše mladog Filarrija koji se pojavio u bijeloj haljini, piše Blic.

"Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vjernika, a do prije koju godinu Lunu... u realityju dok je bio oženjen", "Da se razumijemo - apsolutno svatko može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već neodgojeno"... "Ne opet Sloba Radanović s mišljenjem","Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, nitko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar", "Imao si odnose s ljubavnicom u kokošinjcu", nizali su se negativni komentari o pjevaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 00:59