StoryEditorOCM
Zvijezde online‘ČUVAM TE LJUBAVI‘

Prelijepa Splićanka ne skriva koliko je zaljubljena u svoga zgodnog rukometaša! Ovako mu je čestitala 32. rođendan...

Piše SCENA SD
30. kolovoza 2024. - 17:41

Rukometaš Filip Ivić danas slavi 32. rođendan, a tim mu je povodom posebnu čestitku uputila njegova voljena Splićanka, prelijepa splitska glumica Petra Kraljev.

"Puno toga u jednoj slici. Sretan rođendan LJ", poželjela mu je Petra na Instagramu uz zajedničku fotografiju, te taktove Oliverove pjesme "Čuvam te ljubavi mala...".

image

Filip Ivić i Petra Kraljev

Instagram

Petra je najširoj publici poznata po ulozi Milice u seriji "Kumovi", a splitskoj i onoj kazališnoj diljem Hrvatske po hit predstavi "Kad udari južina", za koju je pisala i scenarij, a koju sjajno igra u kolaboraciji sa splitskom kolegicom i dobrom prijateljicom Jagodom Kumrić.

Zaljubljena Petra i njezin voljeni Filip početkom srpnja su na Instagramu objavili fotografije sa zajedničkog ljetovanja na Korčuli, a pratitelji su se složili da su lijep par i poželjeli im sreću u ljubavi.

Petra je ovog mjeseca u Splitu imala premijeru svoje nove humoristične predstave "Rulet", u kojoj su se Jagodi i njoj pridružile i Ana Uršula Najev, te Nika Barišić, a njen Filip nije mogao biti na premijeri.

image

Rukometaši Ivano Pavlović, Matej Mandić i Filip Ivić

Ranko Šuvar/Cropix

‘‘Dečko je trenutačno na turnirima i igra, virtualna je podrška, ali tako je kako je! Bar mi ima netko biti podrška...‘‘, kroz smijeh jer komentirala lijepa Petra na premijeri.

Na upit novinara o vlastitoj djevojačkoj večeri simpatično je odgovorila:

"Mislim da nije na meni da razmišljam i planiram, nego na onoj drugoj strani! Tako da možete u emisiji ponoviti dva puta, ja ću mu reći kad da gleda..."

Veliku potporu od svog naočitog rukometnog vratara Petra ima i za svoju ulogu u seriji "Kumovi", za koju glumice najavljuju da je najbolja dosad.

Petrinu rođendansku čestitku na Filipovom Instagramu slijedili su brojni njemu bliski ljudi, evo nekih od njih, ne manjka poznatih lica:

image

Čestitka Romana Obilinovića, naravno da je počela s: Amigo...

Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 17:22