StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOGLEDAJTE VIDEO

Svi bruje o ovom brutalno bahatom trenutku Nicole Kidman! Čitač s usana otkrio što je glumica rekla Salmi Hayek

Piše SCENA SD
15. listopada 2024. - 09:00

Glumice Nicole Kidman i Salma Hayek našle su se u centru pozornosti nakon trenutka s pariškog Tjedna mode, koji su brojni opisali napetim i neugodnim.

Video u kojem je Nicole odgurnula Salminu ruku sa sebe je postao viralan, a obožavatelji su primijetili i da su se glumice porječkale u tom trenutku.

Hayek je Kidman navodno pitala za savjet, na što joj je Nicole odgovorila da joj "savjet ne treba".

"Treba mi", uzvratila je navodno Hayek.

Međutim, kako prenosi Jutarnji, sada je čitač s usana Jeremy Freeman za Page Six otkrio što su glumice, prema njegovom mišljenju, rekle.

"Okrenimo se ovdje, u redu, ovdje", rekla je navodno Salma, na što je Nicole odgovorila: "Eto, dosta je, u redu je." Salma je tada rekla: "Moramo..." i stavila ruku na ramena pjevačice Katy Perry, koja je u tom trenutku bila s njima.

"To je dobro", rekla je potom Salma.

Ipak, brojni fanovi reagiraju na viralnu snimku, i apsolutno su se svi stavili na stranu Salme Hayek, smatrajući da je Nicole bila "bahata i neugodna".

Kad je Nicole Kidman na Instagramu objavila fotografiju iz sobe pariškog hotela u kojemu je odsjela, a gdje promatra prekrasni grad zamišljenog izraza lica, brojni su iskoristili priliku da je negativno komentiraju.

Društvenim mrežama su se nešto kasnije proširile i druge snimke koje su nastale te večeri, a na njima se, kako piše Page Six, može vidjeti da su glumice normalno razgovarale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:23