StoryEditor
ShowbizLJUBAV CVATE

Bivša Mamićeva supruga Monika Kravić zaručila se za poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, sina utjecajnog pravnika Željka Olujića

Piše PSD
27. veljače 2021. - 22:09
Fran i Monika Tomislav Kristo, Marko Todorov/HANZA MEDIA

Bivša televizijska voditeljica Monika Kravić (38) i odvjetnik Fran Olujić (43) odlučili su napraviti korak dalje kad je njihova ljubav u pitanju - naime, par se zaručio nakon godinu dana veze, objavio je RTL Exkluziv.

Taj se romantični trenutak dogodio na nedavnom putovanju u tropske krajeve, no nijedno od njih nije željelo javno komentirati ovu sretnu vijest, navodi isti medij.

Fran Olujić je sin utjecajnog odvjetnika Željka Olujića. No, i Fran je u posljednje vrijeme uzeo neke razvikane slučajeve i bio je odvjetnik nekim poznatim Hrvatima. 

Podsjetimo, lijepa Monika 2016. godine razvela se od Marija Mamića, sina bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića, s kojim je dobila dva sina - Josipa (12) i Jakova (8).

- Sretna sam, ne znam zašto ne bih bila sretna. Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, eto. To je meni sasvim dovoljno...

Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - rekla je Kravić poslije razvoda za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2021 16:25