StoryEditor
ShowbizTKO JE ONA?

Kanye West prevario je Kim Kardashian s pjevačicom s A-liste, ekskluzivno je otkrio izvor blizak obitelji

Piše M.P.
15. rujna 2021. - 12:44

Ubrzo nakon što je Kanye West (44) priznao kako je varao Kim Kardashian (40) tijekom braka, izvor blizak obitelji ekskluzivno je za The Sun rekao da je su u toj aferi bila dva javnosti vrlo poznata imena:

-  Kanye je prevario Kim s pjevačicom s A-liste. U vrijeme kada se ta afera dogodila, Kanye je živio u svom momačkom stanu u Hollywoodu jer mu je tako studio bio bliže, pa u to vrijeme nije dolazio kući provoditi vrijeme s Kim i njihovom novorođenom bebom (Seint). Tada je uglavnom dokasna partijao u svome studiju. Bilo je to teško razdoblje za njih, rekao je blizak izvor za The Sun.

Budući da je to bilo doba neposredno nakon poroda, Kim je smatrala da se sve to zbiva zbog njezina izgleda promijenjenog radi trudnoće te je to stvorilo veliki pritisak na slavnu pjevačicu.

- Nije bila nikakva tajna među njegovim suradnicima kako je Ye varao Kim nakon što se Saint rodio. Na svojoj Saint Pablo turneji govorio je o tome pred cijelim timom, priznao je da je spavao s raznim djevojkama svojoj supruzi iza leđa. Čak je priznao da je spavao s groupie djevojkama i išao je u sulude detalje o njihovim seksualnim seansama, bio je vrlo slikovit u objašnjavanju - dodao je izvor.

image
Kim Kardashian
Afp

Kim Kardashian podnijela je zahtjev za razvod u veljači ove godine, nakon gotovo sedam godina braka. Bivši supružnici imaju četvero djece - osmogodišnju kćer North, petogodišnjeg sina Sainta, trogodišnju kćer Chicago i dvogodišnjeg sinčića Psalma, piše  The Sun .

item - id = 1127461
related id = 0 -> 1068966
related id = 1 -> 1068919
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2021 11:01