StoryEditor
ShowbizTRENUCI ZA PAMĆENJE

Maja Šuput ispričala kako je suprugu otkrila da je trudna: Nacrtala sam to na trbuhu, krenule su mu suze. Na kameri sam zaboravila stisnuti snimanje

Piše Marija Lokas/JL
17. listopada 2020. - 15:40
Maja i Nenad su saznali za trudnoću na dan odlaska na odmor:  Spektar tema u vožnji bio je nevjerojatan. Koliko ti se život promijeni u jednoj sekundi...Arhiva/Cropix

Na dan kad je saznala da je trudna, spremala se sa suprugom iz Zagreba krenuti na more i nije mogla dočekati kad će Nenad stići kući da s njim podijeli najsretniju vijest, ispričala je Maja Šuput u razgovoru za Jutarnji.

Otkrila je kako je u njihovoj maloj obitelji izgledao trenutak u kojemu se izgovorila ovakva prelijepa novost.

- Tih sat vremena dok sam čekala da dođe po mene, mislila sam da ću izgorjeti. Dok sam ga čekala na trbuhu sam nacrtala bebu i strelicu. Kad je došao, ja mu kažem da mu moram nešto reći, a on već kofere nosi.

Narihtala sam i kameru da snimi njegovu facu, ali od tolikog mog šoka, nisam stisnula snimanje.

Digla sam majicu i čovjek gleda beba, strelica, trbuh i samo su mu krenule suze. Bilo je jako simpatično. Spektar tema do mora i u vožnji bio je nevjerojatan. Koliko ti se život promijeni u jednoj sekundi - prisjetila se pjevačica.

Album s dječjim pjesmama, ali i crtićima već je snimila lani, a to će biti idealan poklon za dijete.

- To je jedino dijete kojem mama ima već snimljene pjesme kad se rodi. To je genijalno. U mojim godinama si spreman već neko vrijeme i naravno da smo dugo pričali o tome, ali naš tempo je puno drugačiji od žena koje rade neki normalan, uredski posao, a mi smo se ujutro pitali gdje večeras pjevam, gdje smo sutra, u kojem gradu - priča Maja.

- Svaki dan sam se pakirala za pet gradova, trči na aerodrom, bend me čeka ispred kuće. U takvom luđačkom tempu to je uvijek tema, ali nije glavna. Muž i ja bismo uvijek na putovanjima gledali kako parovi putuju s bebama i uvijek smo mislili: 'Joj, kako je ovo lijepo, biti na super putu, na nekoj lijepoj destinaciji, s bebom koja sjedi na pijesku!'.

I zato smo prvo razgovarali na koji put prvo vodimo bebu. Beba će biti najveći svjetski putnik, a šalili smo se i da joj odmah kupimo mobitel, da od bebe napravimo biznismena i putnika. Uz mene i muža mislim da će to biti jedno živahno dijete, tome se nadamo. Ali, ima još vremena dok ne osjetimo karakter djeteta - zaključila je uzbuđeno buduća mama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 16:03