StoryEditor
ShowbizANTIHEROJ

Na male ekrane vraća se ‘Dexter‘: Fanovi su oduševljeni, poklonici serije diljem svijeta nestrpljivo čekaju nove nastavke

Piše L. M.
17. listopada 2020. - 15:02
Profimedia

Nakon sedmogodišnje stanke, TV producenti na male ekrane vraćaju seriju o čuvenom antiheroju Dexteru.

Policajac i serijski ubojica u jednom je čak osam sezona osvajao publiku, a sada će, nakon poduže stanke, njegov lik ponovo zaživjeti u deset novih epizoda serije u kojoj će glavnu ulogu i dalje tumačiti Michael C. Hall.

Još nije poznata njihova radnja, ali je izvjesno da će serija pred gledatelje na jesen 2021., što je na svom Instagram profilu potvrdio i sam glumac.

Serija "Dexter" emitirala se od 2006. do 2013. godine, a pratila je istoimenog policijskog forenzičara koji istražuje zločine serijskih ubojica, dok je istodobno i on sam jedan od njih.

Fanovi su oduševljeni, a poklonici serije diljem svijeta nestrpljivo čekaju nove nastavke. 

Dexter Morgan je ostao siroče i kad je imao četiri godine usvojio ga je policajac Harry (James Remar) koji je rano prepoznao njegov ubilački nagon te njegovu zlu ćud odlučio preusmjeriti u dobre svrhe. Dexter postaje stručnjak za forenziku i radi za policiju Miamija, piše MojTV.

No, noću je serijski ubojica s razlogom, koji hvata i ubija zločince koji su iznad zakona ili su zbog nekog pravosudnog propusta ostali na slobodi.

On je cijenjeni član policijske zajednice, savršeni džentlmen kojemu su djeca, zbog njegove osobne tragedije, jedina slaba točka i nije ga teško zavoljeti. Međutim, njegov nakon za ubijanjem je nezaustavljiv i mora se truditi razviti emocije koje ne osjeća.

Pritom mu nije lako zadržati sliku brižljivog i socijalno odgovornog ljudskog bića. On će s jednakom predanošću šarmirati svoje kolege na poslu, pokazati naklonost svojoj stalnoj djevojci Riti Bennet (Julie Benz) i njezinoj djeci koja ga obožavaju, ali i raskomadati žrtvu te je zamotati u plastičnu vreću.

Rita je sve što Dexter traži u ženi - emotivno slomljena i seksualno nezainteresirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 00:40