StoryEditor
ShowbizGlamurozna izdanja

Odlična atmosfera na premijeri ‘Mise Mediterana‘: Anamarija Asanović plijenila je pozornost u elegantnoj crnoj haljini kojom je istaknula svoju vitku figuru

Piše M. M.
6. kolovoza 2021. - 12:22

Sinoć, 5. kolovoza, održana je premijera dugo najavljivane 'Mise Mediterana'. Riječ je o jedinstvenom konceptu i autorskom projektu Tonćija Huljića. U Galeriji Meštrović osim same izvedbe u tri dijela pažnju su privukli i brojni poznati uzvanici, a atmosfera je kako i priliči premijeri, bila glamurozna.

image
Petar Grašo, Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić
Ante Cizmic/Cropix

Supruga i oca, ali i kćer i sestru došli su podržati Vjekoslava i Ivan Huljić. Ona je odjenula satensku tirkiznu haljinu koja je odlično pristajala njenoj ženstvenoj figuri, a kako sve skupa ne bi bilo previše, plavu kosu je skupila u nježnu nisku punđu. Ivan se držao ležernijeg stila pa je na sebi uz sako i sive hlače imao običnu bijelu majicu i tenisice.

image
Petar Grašo, Buga Grašo i Ivan Huljić
Ante Cizmic/Cropix

Sportske elegancije držao se i Petar Grašo koji je uz sako i šarenu košulju odjenuo jednostavne sive traperice. Njegov pratnja bila je sestra Buga Grašo. Ona je umjesto obične haljine odjenula usku crnu suknju visokog struka i crop top istog materijala koji joj je otkrivao ramena.

image
Anamarija Asanović
Ante Cizmic/Cropix

Najbolji outfit večeri bio je onaj Anamarije Asanović. Splitska dizajnerica zna što odgovara njenoj figuri. Vitku liniju istaknula je retro haljinom koja nas je posjetila na najbolja izdanja Monice Bellucci. Čini se da lijepa Anamarija dobro poznaje provjerene mediteranske formule stila. Uz haljinu je odabrala malu crnu torbicu, a s frizurom i šminkom nije komplicirala. Minimalan make-up i niska punđica bile su dovoljne da zasja na eventu.

image
Vinko Brešan i Sandra Botica Brešan
Ante Cizmic/Cropix
image
Vinko Brešan, Sandra Botica Brešan i Vjekoslava Huljić
Ante Cizmic/Cropix

Od slavnih uzvanika su tu bili i redatelj Vinko Brešan i montažerka Sandra Botica Brešan. Oni su se odlično modno uskladili u provansalskom ljetnom stilu. On je nosio široku lanenu bijelu košulju, a ona cvjetnu haljinu koja joj je sjajno pristajala.

image
Ante Cizmic/Cropix

Na sceni su u pratnji zbora nastupali mladi solisti, Hana Huljić, Karlo Vudrić i Lorena Bućan. U zanimljivim su se kostimima uklopili u scenografiju koju zahvaljujući predivnom ambijentu Meštrovićeve galerije nije trebalo pretjerano mijenjati. Lorena je na sebi imala dvije različite oprave - sivo zelenu s pokrivalom za glavu i raskošniju zlatnu, dok je Hana nosila bijelu haljinu u kojoj je izgledala anđeoski. Tonći Huljić nastupio je na klavijaturama odjeven u potpunosti u crveno. Nosio je satensko odijelo boje vina i pripadajuću košulju u nešto svjetlijoj nijansi.

item - id = 1118152
related id = 0 -> 1147327
related id = 1 -> 1145634
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2021 10:42