StoryEditor
ShowbizPOLUFINALE

Pljuštale desetke u ‘Plesu sa zvijezdama‘; Publika je svojim glasovima odlučila da Marko i Gabriela moraju napustili show

Piše MOZAIK SD
22. svibnja 2022. - 23:38

Polufinalna emisija "Plesa sa zvijezdama" sastojala se od dva dijela: "plesova iskupljenja", ali i još jedne eliminacije. Žiri više nema pravo na imunitet pa je večeras publika donijela finalnu odluku. 

U duelu polufinalne večeri showa "Ples sa zvijezdama" našli su se s najmanje glasova Filip i Paula te Marko i Gabriela. Publika je svojim glasovima odlučila da su četvrti finalisti Filip i Paula što znači da su svoje plesno putovanje morali napustiti Marko i Gabriela.

Pogledajte kako je teklo veče:

JELENA I MARKO 

Jelena  i Marko za prvi ples izveli su paso doble i osvojili 38 bodova žirija. Zatim su u drugom dijelu polufinalne večeri Jelena i Marko izveli bečki valcer. Vraćaju se na plesni podij lepršavi, zaigrani, samouvjereni.

"Jelena ja imam jedno pitanje, ali ja ću dati odgovor. Zašto tebi puno bolje leže submisivne uloge, moj odgovor je zato što tvoja duša teži da ne bude pobijeđena. To instiktivno izlazi iz tebe", komentirao je Marko Ciboci.

"Ovo je bilo jako dobro otplesano. A druga stvar je da ti uvijek jako dobro plešeš od početka do kraja i hvala ti na tome", dodao je Igor Barberić.

"Ja ti moram reći da ja tvoju dominaciju nisam primijetila, ti si jednostavno snažna žena i ta tvoja snaga se jako dobro ukomponira s Markovom snagom. Tako da su se te svije snage nadopunjavale kroz sve emisije. Mislim isto tako da je izvukao i nježnu stranu, a snažne žene imaju sve strane", emotivna je bila Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 40 bodova žirija. 

SANDI I HELENA

Sandi i Helena u prvom dijelu ponovili su jive i osvojili sve desetke žirija. Drugi dio večeri bio je rezerviran za lyrical.

Igor Barberić je poželio da mu ovaj par pleše svakoga dana, a večeras po drugi puta plešu za sve nas.

"Kako da ja uopće pričam nakon ovoga? Bez daha, bez teksta, ostavili ste nas sve ovdje i samo smo komentirali wow, wow! Mislim da je za vas teško pronaći neki komentar i epitet da bi dočarali to što izvodite", istaknula je Franka.

"Ovo meni nije bilo za deset, ovo je meni bilo za puta dvadeset. Htjela sam pohvaliti tvoje prijelaze preko poda koje si radio to ne rade ni profesionalni plesači. Ja sam jednostavno vidjela danas ono što si prije rekao mislim da sada možeš plesati koji god ples poželiš", opisala je Larisa Lipovac Navojec.

"Imao si sve, plesnost, mekoću, snagu. Sve su riječi bespotrebne kad je nastup besprijekoran. Meni ovo nije bio nastup za desetke ovo je bio nastup za finale", oduševljen je bio Igor Barberić.

Osvojili su 39 bodova žirija. 

FILIP I PAULA

Filip i Paula u prvom dijelu polufinala plesali su rumbu i osvojili 38 bodova žirija. U drugom su dijelu večeri plesali cha cha cha. 

"Danas je ovo bio ples koji je malo mračan, ali opet na vaš način. Ova cha cha mi je danas bila jako specifična, kreativna i fantastična", istaknula je Larisa Lipovac Navojec i ustala zagrliti Filipa.

"Ja mislim da je ovo bio dobar nastup jer si pratio atmosferu i iznio sve do kraja.  Vidi se da si se opustio i da vladaš", komentirao je Igor Barberić.

"Ne znam što ste radili između nastupa, ali probudili ste me i zainteresirali. Ovo mogu nazvati možda i najboljom muškom izvedbom cha che u sezoni", istaknuo je Marko Ciboci.

Osvojili su 38 bodova žirija.

PEDRO I VALENTINA

Pedro i Valentina prvim plesom u polufinalu, bečkim valcerom, osvojili su 39 bodova žirija. Drugi nastup večeri za Pedra i Valentinu bio je tango.

"Ja se danas toliko zabavljam i sretna sam da vidim toliko dobrog plesa. Napetost i strast se može škarama rezati. Vi ste danas imali sve na svom mjestu, sve je bilo kako treba biti. Možete biti ponosni i zaokružili ste svoje putovanje. Vi ste stvarno par koji zaslužuje biti u finalu", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

"Pedro nikad nisi bolje plesao nego večeras. Sve si izveo kako treba. Čvrst, ali ne prekrut. Bravo i Valentini, odlični ste bili", istaknula je Franka.

Osvojili su 39 bodova žirija za drugi ples u polufinalu.

MARKO I GABRIELA

Marko i Gabriela prvim plesom, cha, cha, cha, osvijili su 36 bodova žirija. U polufinalnoj večeri Marko i Gabriela drugi su put plesali paso doble.  

"To je to, ovo je nastup koji priziva finale", kratak je bio Igor Barberić, a Franka nastavila: "Mislim da ti je paso najdraži ples. Vidi se to koliko ti je sjeo i koliko uživaš u osjećaju moći koji pruža. Rasturate, ubijate i jedva čekam da se vidimo i drugi tjedan."

"Ono što mi se zbilja svidjelo je karakterizacija muške i ženske uloge koju ste imali. Ovaj paso je puno jasniji, konkretniji i čišći od prošlog koji si izveo", istaknuo je Marko Ciboci.

Osvojili su 39 bodova žirija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2022 21:53