StoryEditor
Showbiz‘Show must go on‘

Rambo Amadeus potvrdio da je zaražen koronom: Dragi fanovi, istina je da je i Car pozitivan. Samo bez panike, Kilotcar je čeličnog zdravlja

Piše PSD.
20. veljače 2021. - 12:59
 Srđan Vrančić/Cropix

Nakon što se jučer u nekim medijima pojavila informacija kako je omiljeni crnogorski glazbenik Rambo Amadeus hospitaliziran zbog koronavirusa, njegov sin demantirao je tu informaciju, a danas se fanovima obratio sam Rambo, pravog imena Antonije Pušić.

Potvrdio je da je zaražen koronom, no sudeći po objavi čini se da nema teže simptome.

'Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, međutim ne nasjedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi, Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje - Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji.

S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života.

Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet!.

To je podrška, ostalo je palamudjevina. Show must go on - pjesma nas je održala njojzi hvala! - poručio je u svom osebujnom stilu legendarni glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2021 22:31