StoryEditorOCM
ShowbizVATRENA HAJDUKOVKA

Splićanka Zdravka Kapetanović borit se u ‘Životu na vagi‘ za bolji život, otkriva nam: U 15 godina skinila sam 100 kila i isto toliko vratila nazad!

16. listopada 2020. - 20:00
'Znala sam tražiti izlike i govoriti sutra ću, lito ide mala... Preskakanje obroka i neuredan stil života su me i doveli do ovoga'RTL

Zdravka Kapetanović u sutrašnjoj će premijeri nove sezone RTL-ova showa "Život na vagi" prvi put stati na vagu, čije će rezultate vidjeti cijela Hrvatska.

Ogoljena do kože, ova 42-godišnja Splićanka, učiteljica razredne nastave, koja radi u centru za autizam i vlasnica je dječje igraonice, priznaje da joj neće biti nimalo lako doći pred voditeljicu i ostale kandidate.

Svi njezini strahovi, strepnje i stresovi koje je doživljavala proteklih godina u tom će trenutku isplivati na površinu, ali ona se ne boji toga i veli da će hrabro podnijeti izlaganje pred kamerama.

Njezini kilogrami su se počeli skupljati još otkako je prije 24 godine ostala bez najvažnije muške ruke u svojoj obitelji, oca, koji je nju, mamu i tri godine mlađeg brata prerano napustio.

Bio je to najteži...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:22