StoryEditor
ShowbizObitelj je podržava

Zaručila se kći Demi Moore i Brucea Willisa: iako je mlada vrlo je sigurna u svoju odluku

Piše PSD
5. svibnja 2021. - 10:31

Iako je najmlađa od njihovo troje zajedničke djece Tallulah zvana Lu prva se zaručila, a starije sestre oduševljeno su prihvatile budućeg zeta u obitelj, piše Gloria.hr.

Mlada glumica i kći poznatih roditelja Tallulah Belle Willis je odrasla i psremna da započne vlastitu obitelj. Najmlađe zajedničko dijete Demi Moore i Brucea Willisa nije odoljela da se ne pohvali zarukama, ali i ogromnim dijamantnim prstenom koji je dobila od zaručnika Dillona Bussa.

Opijena ljubavlju, Tallulah je svoj Instagram profil preplavila fotografijama i snimkama samog trenutka u kojem je njen odabranik, inače redatelj, kleknuo na koljeno i postavio joj pitanje. "S apsolutno najvećom sigurnošću", napisala je uz niz fotografija koje pokazuju intiman trenutak.

Ali, ono što ju je također oduševilo prekrasan je prsten, kojem se mlada glumica nije mogla prestati diviti - a nije ni čudo. Nedugo nakon fotografija podijelila je video svoje lijeve ruke na kojoj se isticao ogroman zaručnički prsten. "Ruke mi se još tresu, mamini špageti, ja sam zaručena", uzbuđeno je napisala. 

Veselje u obitelj

Riječ je o smaragdno obrubljenom dijamantu, na tankom prstenu od žutog zlata. Draguljar koji potpisuje ovaj minimalistički, a iznimno efektan prsten je Karina Noel iz Brooklyna.

I presretan zaručnik podijelio je zajedničke fotografije, uz preslatku izjavu da svoju odabranicu konačno može zvati zaručnicom.

Objave je, očekivano izazvala brojne pozitivne reakcije i čestitke među njihovim poznatim prijateljima - i članovima obitelj. Tako su dvije starije sestre Willis uzbuđeno čestitale zaručnicima. "Dobrodošao prvi službeni Willis brate", napisala je Scout Willis (29). I najstarija Rummer također je oduševljena zarukama svoj najmlađe sestre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 13:55