StoryEditorOCM
PreporukeMega Month kampanja

Roštilj, hamburgeri, sendviči s piletinom ali i zdrava hrana... još ovaj tjedan odlični popusti na Woltu

Piše PROMO
2. listopada 2024. - 00:00

Posljednjih nekoliko dana mogli ste primijetiti da na Wolt aplikaciji kontinuirano traju odlične akcije na ponude omiljenih trgovina i restorana u Splitu. Nije to nikakva slučajnost, već se radi o velikoj ”Mega Month” kampanji u sklopu koje vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj korisnicima u četiri najveća grada Hrvatske – Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku – nudi mogućnost da uživaju u velikim popustima i posebnim ponudama.

Kampanja traje još samo ovaj tjedan, stoga smo pročešljali aplikaciju kako bismo provjerili koji su sve splitski lokali zahvaćeni Mega Monthom.

Krenimo prvo s maloprodajom. U sva četiri grada korisnici imaju priliku ostvariti popuste u ponudama trgovina bio&bio, BIPA, INA, Mlinar, ROTO i Tvornica Zdrave Hrane. Kod restorana je ponuda jednako dobra. Za početak je tu apsolutni miljenik splitske publike, Good Food, koji je na Wolt Awards 2023. u gradu pod Marjanom odnio prvo mjesto prema ocjenama korisnika. Jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih restorana na street food sceni, ali i jedan od pionira healthy food pokreta u Hrvatskoj, pripremio je odlične ponude na svoje salate, burgere, tortilje i prepoznatljive zdrave tanjure.

Odlična ponuda za ljubitelje roštilja

Na popisu je još jedan medaljom nagrađeni restoran s Wolt Awardsa 2023 – Gustico. Lokalci kažu da su im glavni aduti burgeri i mozzarella sticks, a da nisu popularni samo među navijačima prije utakmica potvrđuju i uvijek prisutna Wolt vozila koja čekaju narudžbe u pripremi.

image
Wolt

Ljubitelji roštilja su također došli na svoje jer je Mega Month kampanjom zahvaćen i Chevap by Duje Pisac. Chef Duje Pisac se na gastro sceni proslavio sa svojim ćevapčićima i drugim jelima od mljevenog mesa, nakon čega je i otvorio prvi restoran u Jokeru. Danas se njegovi restorani mogu pronaći u City Centeru One u Splitu, u gradu Hvaru i Stari Gradu, u Sinju i Omišu, a od nedavno i u Zagrebu. Njegove delicije od mljevenog mesa slove za najbolje u Splitu, okolici, ali i šire, stoga, ako ih još niste kušali, nemojte propustiti ovu priliku.

Piletina na gotovo svaki način

Ako ste ipak više za piletinu, ne brinite, jer se i tom miljeu Wolt pobrinuo za odličnu ponudu. S jedne strane imamo Chicken Box gdje možete pronaći gotovo sve varijacije na temu pilećeg mesa, od sočnih salata i tortilja do jela s rižom i sendviča koji slove kao najbolji u cijelom Splitu. S druge je strane globalno poznati lanac KFC koji se proslavio upravo na piletini. Probajte njihove jedinstvene burgere, tortilje i boxeve ili pak uživajte u košari pohane piletine koja je svojevrsni simbol SAD-a.

Wolt Market nudi sve od hrane do igračaka

Osim spomenutih restorana i trgovina, korisnici u Splitu mogu odličnu ponudu pronaći i Wolt Marketu, vlastitoj Wolt trgovini širokog izbora proizvoda koja uključuje više od stotinu proizvoda malih proizvođača, osnovne namirnice, svježe pekarske proizvode, kozmetiku i higijenu, egzotično voće i povrće te sezonske artikle kao što je oprema za zimu. U asortimanu su također dostupne igračke za najmlađe te društvene igre.

Ako želite istražiti sve navedene ponude, preuzmite Wolt aplikaciju i saznajte sve o Mega Month ponudama. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe jer je popustima zahvaćen širok izbor proizvoda, od organske hrane i kozmetike do svakodnevnih potrepština, kao i odlična hrana iz omiljenih splitskih restorana.

image
Wolt
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 00:02