Pita od jabuka je popularni desert koji nas zbog svog izgleda najčešće asocira na naše bake, toplinu doma i slatke zalogaje u hladnim zimskim danima. Lagana, meka, slatka i servirana topla ili hladna pita od jabuka je klasik kojeg svi vole.
Ovaj recept ima bezbroj verzija, a svaki je modificiran prema osobnim ukusima i preferencijama. Bilo kako bilo, domaći je najbolji, a mi vam otkrivamo tajni sastojak pomoću kojeg će ama baš svaki recept ispasti savršeno.
Tajna je u kiselom vrhnju koje obogaćuje svaki recept pa tako i one slatke. Za našu pitu od jabuka važan je iz dva razloga: kao prvo, pružit će kremastu teksturu nadjevu koji se može postići smo korištenjem jabuka, a kao drugo, kiseli dio vrhnja obogatit će slatki okus jabuka čime ćemo dobiti pravi slatko kiseli užitak u d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....