Kap i svemu drugome što spada u standardnu turističku ponudu, tako je i kukuruzu skočila cijena pa nam ga je sada, više no ikad ranije, pametnije pripremati u vlastitoj režiji.
Ako baš niste sto posto sigurni kako skuhati kukuriz da bude onako slastan kao kad ga kupite od prodavača, imamo savjete koji će vam olakšati posao.
Prije nego započnete s kuhanjem, bitno je utvrditi kuhate li mladi ili zreli kukuruz te kakvim loncem raspolažete. Imate li mladi kukuruz i ekpres lonac, sve će biti poprilično brzo gotovo. No čak i ako nije takav slučaj, ne gubite nadu, samo se pripremite na to da bi kuhanje moglo potrajati najmanje pola sata.
Kuhate li mladi kukuruz u ekpres loncu vodite se pravilima navedenima u priručnoj brošuri, a ako ćete koristiti običan lonac postupite ovako: olj...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....