Pečene breskve sa sladoledom jednostavna su slastica, a posebno se ističu jer su spoj toplih i hladnih sastojaka koji ujedno nude osvježavajući i kremasti okus.
Osim jednostavne pripreme, ovaj recept ne zahtijeva previše sastojaka.
Sastojci:
breskve
orašasti plodovi
sladoled
zaslađivač po želji
Priprema:
Prvo zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva. Dok se pećnica grije, prerežite breskve na dvije polovice. Nakon toga ih redajte u tepsiju na papir za pečenje. Breskve potom treba posuti šećerom ili nekim drugim zaslađivačem po želji. Možete ih čak premazati i medom.
Međutim, možete preskočiti dodavanje zaslađivača. Ono što ovoj slastici daje poseban okus svakako su orašasti plodovi. Možete dodati različite orašaste plodove, samo je bitno da ih prethodno nasjeckate.
Nakon d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....