StoryEditorOCM
Slanogusto i aromatično

Fantastično ukusno, dobro začinjeno jelo od ekonomične vrste mesa: ostatak možete iskoristiti na nekoliko super načina!

Piše Spiza SD
16. veljače 2023. - 13:44

Od kad su cijene namirnica poletjele u nebo, na jako su nam dragi recepti za jela u kojima se mogu iskoristiti namirnice koje smo donedavno ignorirali jer su dosadne, tvrde, neugledne, žilave, bljutave... uglavnom, razumijete što želimo reći. Govedina je, premda može biti delikatesa, godinama bila u sjeni junetine i teletine, no kako je nešto cjenovno povoljnija, osobito kad je riječ o određenim kategorijama mesa, sada ponovno postaje zanimljiva.

Zato vam nudimo recept idealan za pripremu govedine, koja premda je ekonomičnija od junetine ima jedan veliki minus - često nas iznenadi žilavošću. Za pripremu ovoga jela, osobito popularnog u Srednjoj Americi, trebat će vam govedina od rebara, puno finih toplih začina i riža ili kukuruzne tortillje za prilog.

Ono što vam preosta...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. studeni 2024 03:28