Brzinski su recepti uvijek na cijeni, a osobito ljeti kad se malo kome da kuhati i svi imamo boljeg posla nego znojiti se uz špaher u kuhinji. Salatice su nam već malo dosadile, ova bura koja je zapuhala ipak "pita" malo konkretniju spizu pa nam se čijni kako bi najbolje bilo pripremiti nešto s tjesteninom. Recept koji smo pronašli kod talijanske blogerice poznate pod nadimkom Nonna Silvi baš nam se sviđa jer iako je riječ o sasvim klasičnom jelu - tjestenini s rajčicama i tunjevinom - par caka spretne nonne čini ga još boljim.
Primjerice, Silvi ne kuha šalšu, nego cherryce samo kratko prodinsta na ulju, a umjesto da rajčice i tunjevinu doda tjestenini, ova meštrovica manistru ubaci u tavu u kojoj je dinstala pome i tunu. Razlika? Kao što bi rekli u Top listi nadrealista -...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....