Ljeti su osobito na cijeni svi oni mokri, sočni kolači koji se mogu lijepo rashladiti. Još ako se pritom izrađuju k‘o od šale, status slatkog hita ljeta im je zajamčen. Među takvim kolačima je jedan za kojeg po svoj prilici nikad niste čuli, ali nakon što doznate kako se i od čega priprema, mogao bi vam se naći na popisu favorita.
Irmik Tatlisi je specijalitet turske kuhinje koji se priprema zaista lako i po tom pitanju donekle podsjeća na puding. Krenete li ga malo istraživati vidjet ćete da se većina recepata bazira na mlijeku i brašnu ili gustinu, no popularna je i verzija koja se radi s pšeničnim grizom.
Nama se baš ta sviđa više od ostalih jer je bogatija i kremastija pa vam upravo nju preporučujemo. Upotpunjena je voćnim želeom od višanja, no vi se možete po...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....