StoryEditorOCM
Slanoneizostavno

Za apsolutno savršenu piletinu treba vam samo jedan sastojak. Sve će vam biti jasno kad kuhinja zamiriše kao bakina...

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
8. svibnja 2023. - 08:00

Mame, oprostite, ali malo što se može mjeriti s okusom bakine kuhinje. Sva ona divna jela, pripremljena pažljivo i s ljubavlju: krepke juhe, fina povrtna variva i ona baš sasvim posebna pečena piletina... Pripremu juhe i variva još ćemo nekako svladati, bacit ćemo oko na bakinu bilježnicu s receptima, no što je s piletinom? Je li vam poznat ovaj problem: čitate recept, pratite ga od riječi do riječi, suzdržavate se od modernih intervencija... i na kraju to opet nije to?

Razlog se krije u onome što vam je baka vjerojatno i sama spomenula: piletina mora biti domaća i prirodno uzgojena. S obzirom na to da kod pečene piletine sav onaj gušt potječe samo od mesa, apsolutno je neophodno da je ono vrhunske kvalitete. I domaće, naravno.

No kako do...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 03:00