StoryEditorOCM
Trendokus djetinjstva

Imamo recept za čokoladni preljev za sladoled, u dodiru s ledenom poslasticom postaje hrskav poput onog zbog kojeg smo nekoć trčali u slastičarnice

Piše Trend
14. lipnja 2020. - 17:39

Jeste li kao dijete obožavali onaj hrskavi čokoladni preljev na sladoledu iz slastičarnice? Nažalost, danas ih većina nudi tek čokoladne umake iz bočice, koji ostaju tekući čak i kad vam od hladnoće sladoleda trnu zubi. Za sve nas obožavatelje onog 'pravog', koji se na kuglici sladoleda stvrdne u preukusnu 'kapicu', iskopali smo ovaj recept.

Uistinu je jednostavan za pripremu, a može se neko vrijeme očuvati u hladnjaku. Jasno, ako ga uopće preostane.

A post shared by Random Acts of Baking (@raobaking) on

25. prosinac 2024 04:12