StoryEditorOCM
Trend‘avijacija‘

Ovaj je recept za pohanu piletinu u tri dana vidjelo 250 tisuća ljudi! Krije odličan trik koji jamči najsočnija pileća prsa ikad, svakako isprobajte

21. travnja 2020. - 12:57

Pohanje piletine zna biti zeznut posao, a rezultat nerijetko potpuno razočaranje. Pogotovo kad je riječ o prsima. Zeznemo li, umjesto sočnog odreska dobit ćemo nešto nalik isušenoj dasci. Nimalo privlačno, bljak.

I zbog toga su savjeti za pripremu pohane piletine uvijek vrlo traženi. Jedan od njih objavljen je na Instagramu slavne Marthe Stewart, a u samo tri dana pregledan je nevjerojatnih 250 tisuća puta.

Tajna nježnih, sočnih pohanih odrezaka, pitate li Marthu, krije se specifičnom postupku, koji uključuje marinadu od jogurta, posebnu vrstu krušnih mrvica i osobit način prženja.

Meso bi najprije trebalo odležati u marinadi, pa se tek potom pohati.  Zahvaljujući jogurtnom tretmanu, vlakna u odresku će omekšati, a vi ćete moći preskočiti ptva dva uobičajena koraka pri poh...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. studeni 2024 15:42