StoryEditor
TrendPromo

Potpuno renovirani splitski beach club postaje oaza odmora i ljetnih radosti na Jadranu

Piše EP
3. srpnja 2020. - 07:00
Ivan Ivanišević

U specifičnim okolnostima u kojima se turističko-hotelijerski sektor našao uslijed pandemije virusa COVID-19, neki hoteli odlučili su se na strategiju neodustajanja i poboljšavanja svojih usluga. Radisson Blu Resort & Spa, Split, iznova otvoriviši svoja vrata 15. lipnja 2020. godine, predstavio je potpuno renovirani Mistral Beach Club – omiljeno okupljalište gostiju tijekom ljetnih mjeseci.

image
Ivan Ivanišević

Smješten na atraktivnom platou hotelske plaže, stotinjak metara ispod glavne hotelske zgrade, ovaj beach club može se pohvaliti autentičnim dizajnom, bogatom ponudom pizza, koktela i ostalih pića te vrhunskom uslugom profesionalnog osoblja. Pogled na more i otoke koji se pruža sa svake lokacije u sklopu bara, daje dodatnu čar ambijentu ove šarmantne splitske lokacije za uživanje u istinskim ljetnim radostima. Najatraktivniji dio svakako su kabane postavljene na stijenama koje uokviruju drveni plato i stvaraju osjećaj stapanja s valovima i suncem pružajući neodoljivi ljetni užitak. Veliki centralni šank, relociran je i promijenjenog dizajna, kao i sanitarni čvorovi za posjetitelje.

image
Ivan Ivanišević

Svim posjetiteljima, bilo da se radi o hotelskim gostima ili ne, je na raspologanju bogata ponuda kreativnih koktela koja uključuje jedinstveni Radisson Ginger Fizz – najbolje rješenje za ljetno osvježenje nastalo kombinacijom kvalitetnog džina, likera i sirupa od bazge, limunovog soka, đumbira, crnog papra i mineralne vode. Onima koji se odluče na konzumiranje hrane, na raspolaganju je izbor pizza, svježih i ukusnih salata, deserata, ali i brojnih drugih jela u restoranu Mistral koji se nalazi odmah nasuprot beach cluba. Mistral Beach Club, već sada je, omiljeno odredište brojnih Splićana i Splićanki te hotelskih gostiju i nesumnjivo jedno od nezaobilaznih mjesta u Splitu ovoga ljeta. Mjesto je to u kojem se zaboravlja na negativnosti i osjeća posebna ljetna energija i vibracije, a tim Mistrala se pobrinuo da se usluge pružaju na najsigurniji način poštivajući sve sigurnosne protokole i standarde kako bi se izbjegli potencijalni zdravstveni rizici. Ovaj novouređeni beach club, odlično je mjesto za odmor i zabavu, jer kako njihov promotivni slogan kaže – život je ljepši na plaži.

Izdvojeno

05. srpanj 2020 07:19