StoryEditor
Viral‘Poštivanje‘ mjera

Čovjek u autobusu u Manchesteru umjesto maskom lice je prekrio ogromnom zmijom koju je onda pustio da se vješa po rukohvatima

Piše PSD
16. rujna 2020. - 09:49
screenshot/facebook

Ako vam se čini da je vožnja autobusom u kojem svi nose maske sama po sebi neobična možda ćete promijeniti mišljenje kada vidite što je muškarac u Manchesteru iskoristio umjesto nje. Putnici u autobusu ostali su u potpunosti u šoku kada su vidjeli da se maska jednog od putnika miče i da je svoje lice ustvari prekrio ogromnom zmijom.

Jedan od putnika rekao je za Manchester Evening News da mu se prvo učinilo, dok je zmija čovjeku još bila omotana oko vrata, da je to samo riječ o kul masci s neobičnim uzorkom, ali onda se počela micati po njegovim rukama, a naposljetku ju je pustio da gmiže po rukohvatima autobusa.

Suprotno očekivanjima nitko od nazočnih na vožnji od Swintona do Manchestera nije bio prestrašen, naprotiv, čitav prizor koji je snimio samo jedan čovjek, ocijenili su kao zabavan.

Glasnogovornik autobusne kompanije zato je problem shvatio jako ozbiljno te izjavio da im je sigurnost putnika prioritet zbog čega će podrobno istražiti koji je to ljubitelj zmija ugrozio ostale putnike. Namjeravaju provjeriti kamere, pregledati brojeve pokaza ljudi koji su se u to vrijeme ukrcali na autobus i ispitati vozača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 09:55