StoryEditorOCM
ZdravljeŠTO MU BI?!

Tinejdžer eksperimentirao i gurnuo tri magneta u - penis! Zamalo je stradao, doktori ga hitno operirali - otkriveno sve

Piše MOZAIK SD
4. ožujka 2024. - 19:04

Medicinsko osoblje primilo je 13-godišnjeg dječaka na hitni prijem u bolnicu u Moskvi: roditelji su objasnili da nije mokrio nekoliko dana, a pregledom je utvrđeno da mu je bešika puna tečnosti - i pred “pucanjem”. Nakon toga urađen je rendgen, a snimak je šokirao doktore: dječak je riskirao ozbiljne ozljede nakon što je gurnuo tri magneta u - penis, piše Daily Star.

Objasnio je da je ubacio tri mala magneta u spolni organ, a kada su ga upitali zašto, nije želeo da odgovori. Na kraju je sve zavedeno kao “naivni tinejdžerski eksperiment”.

Dječak je hitno prebačen u salu za operaciju, a medicinsko osoblje je oslobodilo tečnost iz bešike, prije nego što se pozabavilo magnetima.

Tijekom postupka, međutim, shvatili su da je problem veći nego što se mislilo.

Magneti su se “zaglavili” u mekom tkivu i postojala je opasnost da genitalije izgube funkciju zbog nedostatka protoka krvi.

Operacija je trajala nekoliko sati i sve je uspješno završeno. Tinejdžer neće imati trajne posljedice zbog svog “eksperimenta”.

Podsjetimo da je nedavno bio i sličan slučaj u Australiji: jedan je umirovljnik završio na stolu za operaciju jer je u penis ubacio - tri baterije! 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:16