StoryEditorOCM
ŽivotSPASILI GA

Američki voditelj Jimmy Fallon u Bavarskoj lutao poljima i bojao se zmija: ‘Bio sam potpuno izgubljen‘

Piše MOZAIK SD
12. kolovoza 2024. - 09:31

Voditelj američkog talk showa Jimmy Fallon izgubio se u Bavarskoj, ali je konačno vraćen u svoj hotel. Prema medijskim izvješćima, 49-godišnjakinja je prisustvovao koncertu Adele u Münchenu. Na Tiktoku je Fallon rekao da je započeo malu turneju iz svog hotela. Umjesto da pronađe jezero, izgubio se, bez karte i s gotovo praznim mobitelom: "Bio sam potpuno izgubljen."

@jimmyfallon TikTok do your thing. If you run into Leon or his mom - say hi and thank you from Jimmy. I ? Bavaria! #storytime #travel #solotravel #Bavaria ♬ original sound - Jimmy Fallon

Prelazio je polja i bojao se zmija i uzalud pokušavao stopirati autocestom: automobili nisu ni usporili, a kamoli se zaustavili, kaže na Tiktoku.

Napokon je upoznao dvojicu mladića u automehaničarskoj radionici, jedan od njih dvojice ga je prepoznao i pristao ga voziti - pri čemu je njegova majka tada preuzela putovanje, budući da muškarac nije imao vozačku dozvolu. "Ljudi su ovdje stvarno vrlo ljubazni. Zaljubljen sam u Bavarsku", rekao je Fallon.

Fallon se zahvalio Leon i njegovoj mami na pomoći.

image

Jimmy Fallon

Isaiah Vazquez/Getty Images Via Afp
image

Jimmy Fallon

Isaiah Vazquez/Getty Images Via Afp
image

Jimmy Fallon

Isaiah Vazquez/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 22:38