Da nije bilo “Bisera mora”, tradicionalne gastronomske fešte koju je uz pomoć suradnika osmislio Miro Bogdanović, prvi čovjek Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER), velika većina kolega kuhara i susjedne nam BiH zasigurno ne bi imala nikakvu međusobnu suradnju. Štoviše, ne bi se imali mogućnosti ni upoznati.
- No, zahvaljujući “Biseru mora” i u bosanskom gastronomskom svijetu dogodile su se korjenite promjene - sa zadovoljstvom priznaje Hamid Hadžić, šef kuhinje sarajevskog visokokategornika “Holiday Inn”.
- No, zahvaljujući “Biseru mora” i u bosanskom gastronomskom svijetu dogodile su se korjenite promjene - sa zadovoljstvom priznaje Hamid Hadžić, šef kuhinje sarajevskog visokokategornika “Holiday Inn”.
Sarajevski najboljiSarajevski, banjolučki ili travnički ćevap, koji je najbolji? - pitamo Sarajliju Hamida. |
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....