StoryEditorOCM
ŽivotAjme

Brak im nije trajao niti dan. Mladenka zatražila razvod nakon što je torta iznesena na stol: Prekršio je dogovor!

Piše Mozaik SD
16. kolovoza 2023. - 08:43

Pripreme za vjenčanje traju. To se planira, pa se kupuje, pa se dogovora svaki detalj, jer, o Bože moj, taj dan mora biti savršen.

A ako nešto krene krivo - onda baš sve krene krivo.

Potvrda tome je, kako piše The Daily Mail, mlada Amerikanka koja je zatražila razvod dok je svečani prijem još uvijek bio u tijeku.

image
/Shutterstock

A problem, pardon, "problem" je bio prilično bizaran. Naime, postoji običaj da se prilikom rezanja torte - mladenci "hrane", on njoj da komadić torte direktno u usta, ona njemu. Dražesno. S vremenom su "mladci" to doveli do razine zafrkancije, pa nerijetko mladoženja svojoj dragoj "zalijepi" komad torte direktno u lice. Svi se smiju, njoj nije drago i ide se dalje... No, ne i kod spomenute Amerikanke.

image
/Shutterstock

- Lijepo smo se dogovorili da taj "običaj" nećemo podržati. A on je onda uhvatio me za potiljak i gurnuo mi glavu direktno u tortu! Direktno u tortu! - i dalje je zgrožena "odbjegla nevjesta".

- Dokaz tome da je sve puno prije isplanirao je činjenica kako je za upropaštenu tortu imao zamjenu, gomila "cupcakesa" je čekala goste - veli.

Sve je upropastio. I šminku. I frizuru. I tortu.

image
/Shutterstock

I zgazio je povjerenje.

Zatražila je razvod trenutno, dok su joj komadići torte i krema bili na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 22:25