StoryEditorOCM
Životslavni trener u dubrovniku

Guardiola se gozbio jastogom, zubacem i škarpinom, a zalio vinom iz Konavala

Piše PSD.
2. lipnja 2012. - 16:33
Poznati španjolski trener Josep Pep Guardiola večerao je u petak navečer u na teraci dubrovačkog restorana Nautika.

Pep, njegovasupruga Cristina Serra Guardiola, brat Pere, te još neki članoviobitelji uživali u domaćoj dalmatinskoj hrani i konavoskom vinu.

Jeli su mladi sir, jastoga, zubaca i škarpinu na žaru, a pili su vinomalvasija „Marin Držić“, konavoskog vinara Andra Crvika.

Za dezert su sezasladili nabujkom od čokolade u umaku od maslina i konavoskim kolačem,te popili kavu. Izgleda da im je u Nautici bilo ugodno, jer su tuproveli dva i pol sata.

Pošli su iza 23 sata, a Guardiola je izrestorana izašao zadnji, najvjerojatnije da podmiri račun, ili pak dačlanove obitelji poštedi fotoreportera. Nedaleko od restorana čekao ihje crni kombi zatamljenih stakala i odveo na...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 10:25