StoryEditorOCM
ŽivotIMANI I LARRY

Imala je 24 kad je upoznala ljubav života, Larryja (67). ‘Volim starije. Kad sam ga osobno upoznala, nije me razočarao‘

Piše Mozaik SD
24. kolovoza 2024. - 12:03

Imani (34) i Larry (77) par su već gotovo desetljeće - iako su dvoje zaljubljenih svoju vezu proglasili službenom tek nakon nekoliko godina.

Par, koji je podijelio svoju priču na YouTube kanalu Love Don‘t Judge, prvi put se spojio na aplikaciji za spojeve kada je Imani tražila ležerniji ljubavni odnos i odmah ju je fizički privukao na fotografijama.

Mlada žena je rekla da nikad nije očekivala da će ući u ozbiljnu vezu s nekim znatno starijim od nje - međutim, Larry (77) joj je dokazao da nije u pravu, piše The Sun.

Razgovarajući u videu, umjetnica Imani je rekla: "Općenito su mi stariji muškarci privlačniji i osjećala sam da je on prilično privlačan stariji gospodin, a kad sam ga osobno upoznala, nije me razočarao."

Zaljubljeni par ima razliku u godinama od 43 godine, ali inzistiraju na tome da im to ne smeta, pogotovo jer dijele slične interese i njihova je veza ojačana samo zahvaljujući odličnoj komunikaciji.

Imani, koja na društvenim mrežama često dijeli uvide u njihovu vezu, kaže da sa 77-godišnjakom "nikad nije tako dosadno", a Larryjeva živahna osobnost znači da Imani "nikad nije dosadno".

Preslatki par voli putovati zajedno - bilo da je riječ o odlasku u žarište influencera, Dubai, ili prijestolnicu ljubavi, Pariz.

- Najveličanstvenija stvar kojom me počasti su šoping putovanja u Parizu. Rijetko mi kad kaže ne - rekla je za Love Don‘t Judge.

- Jako je, jako zahvalna za sve što je učinjeno - ubacio se Larry.

34-godišnji ljubitelj umjetnosti tvrdio je da, iako je neki nazivaju sponzorušom, ona nije u tome radi novca, niti mu glumi kućanicu.

- Naš odnos je drugačiji, ljudima je neugodno s različitim. Ne mogu zamisliti da je nemam u životu - rekao je Larry.

Zaljubljeni dvojac, koji se nedavno zaručio u Francuskoj, otkrio je da začuđeni pogledi usmjereni prema njima dok su vani nisu ništa neuobičajeno.

Ali umjesto da im to zasmeta, oni odbacuju osude i poručuju da je, ako ništa drugo, to njihovu vezu učinilo još jačom.

- To je ojačalo našu vezu - rekao je Larry.

Prema Larryju i Imani, čak su i oni koji su im bili bliski u početku bili skeptični oko njihove razlike u godinama, uvjereni da romansa neće potrajati.

Srećom, bilo je i mnogo podrške, posebno od prijatelja.

- Kada idem s vama na večeru ili putujem, shvaćam da zapravo nemate razlike u godinama jer tako dobro komunicirate - rekla je njihova prijateljica Carolina.

- Promijenila mi je život - dodao je Larry.

Imani je komentirala: "Larry je promijenio moj život na bolje na mnogo načina - učinio je mnogo za mene emocionalno, duhovno, financijski, a ja sam narasla."

S više od 40 godina razlike između njih, par je također svjestan kako njihova razlika u godinama može utjecati na budućnost.

Imani je bila otvorena: "Sasvim je prirodno brinuti se za nečije zdravlje dok stari."

Dodala je: "Ako ikada dođe vrijeme da krenemo svatko svojim putem, izlazila bih sa ženama, biseksualna sam, nitko se ne bi mogao natjecati s Larryjem."

Do tada, romantični par jedva čeka isplanirati svoje vjenčanje i Larryjev odlazak u mirovinu kako bi mogli putovati svijetom i provoditi kvalitetno vrijeme zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 12:12