StoryEditorOCM
Živototkrio toplu vodu

Kupca šokirala preporuka proizvođača za konzumaciju popularnog proizvoda: Tko to tako jede!?

Piše mozaik sd
12. srpnja 2024. - 15:46

Većina ljudi može se složiti s teorijom da se kukuruzne pahuljice, muesli i druge žitarice za doručak jedu s mlijekom ili jogurtom. Međutim, postoje mnogi drugi načini na koje možete uživati ​​u žitaricama, od kojih neke čak preporučuju proizvođači.

Kupac jednog supermarketa bio je potpuno šokiran i pomalo zgrožen jednim prijedlogom proizvođača.

Nakon posjeta supermarketu, korisnik Reddita podijelio je fotografiju poleđine pakiranja kukuruznih pahuljica. Na njemu se može vidjeti preporuka proizvođača za konzumaciju: Cornflakes bi bio “hrskav, ukusan s hladnim mlijekom, ali i sa sokovima, jogurtom ili ukrašen voćem”.

Kupac se šokirao preporukom da se cornflakes može jesti sa sokom.

– Pa tko to jede?, upitao se on, prenosi Fenix-magazin.

Nutella s maslacem i ananas na pizzi

Neki korisnici Reddita potvrdili su mu da se ne radi o novoj pojavi, već neki proizvođači tu kombinaciju preporučuju već godinama.

No, mnogi su izrazili gađenje s preporučenom kombinacijom.

– Probao sam to još 90-ih jer je tako pisalo na pakiranju. Bila je to greška koju nikad nisam ponovio, napisao je jedan komentator.

Neki korisnici su autora objave zamolili da isproba tu kombinaciju, a on im je odgovorio kako nema šanse jer to bi bilo isto kao da jede salatu začinjenu pivom.

No, preporuka pahuljica sa sokom nije jedina koja šokira. Neki korisnici Reddita su napisali kako su probali Nutellu s maslacem, ananas na pizzi…

image

To da se pahuljice mogu preliti i sokom, a ne samo mlijekom, poljuljalo je prehrambene navike jednog korisnika društvene mreže (ilustracija)

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 17:39